Monivuotista yhteistyötä ja
brändin kokonaisvaltaista uudistamista

CASE: Merikratos Oy | www.merikratos.fi


Merikratos Oy – inhimillistä tukea elämän solmukohdissa

Merikratos tarjoaa monipuolisia perhepalveluita, lastensuojelun avohuollon palveluita sekä ammattilaisille suunnattuja palveluita, kuten lastensuojelun lakipalveluita, johtajuuden kehittämistä ja työnohjausta. Vuonna 1999 perustettu yritys työllistää noin 80 henkeä yhteensä kahdeksalla paikkakunnalla ympäri Suomea. (www.merikratos.fi)


Sivuteollisuus aktiivisesti mukana Aapeluksen ja Merikratoksen yhdistymisessä ja brändin uudistamisessa

Yhteistyömme alkoi jo noin kahdeksan vuotta sitten, jolloin toimimme sijaishuoltoa tarjonneen Aapelus Oy:n kanssa. Vuonna 2013 Aapelus yhdistyi Merikratos-yhtiöiden kanssa, ja nämä vahvat sosiaalialan toimijat muodostivat Merikratos Group Oy:n. Nimi muutettiin sittemmin Merikratos Oy:ksi.

Muutos tarkoitti brändin kokonaisvaltaista uudistamista ja brändistrategian hiomista. Tässä vaiheessa toteutimme Merikratokselle uuden graafisen ilmeen, mukaan lukien logon. Samassa yhteydessä verkkosivut uusittiin kiinnostaviksi ja responsiivisiksi. Verkkosivuja on vuosien saatossa päivitetty säännöllisesti, jotta ne palvelevat yrityksen asiakkaita mahdollisimman hyvin. Myös uutiskirjeillä on saatu tehostettua viestintää.

Hakukoneoptimointia myös sisällöntuotannon kautta

Verkkosivujen hakukonenäkyvyyttä on kasvatettu esimerkiksi sisällöntuotannolla sekä otsikointiin ja metatietoihin panostamalla. Lisäksi tekstejä on oikoluettu ammattimaisen vaikutelman tehostamiseksi. Merikratos on myös itse saanut nostettua hakukonenäkyvyyttään blogikirjoitusten ja ajankohtaistiedotteiden avulla.

Henkilökunnan ja yritystoiminnan kuvaamisella tuotu yritys lähemmäs asiakkaita

Laadukkaat valokuvat ja hyvin toteutetut videot kertovat yrityksestä helposti enemmän kuin mikään muu. Niiden avulla asiakkaiden on myös helpompi lähestyä yritystä, kun heillä on jo hyvä käsitys yrityksen toiminnasta, ja henkilökuntaan on saatu jonkinlainen kosketus. Sosiaalialalla tämä on erityisen tärkeää, sillä asiakkailla voi olla hyvinkin hankalia henkilökohtaisia vaikeuksia. Tämän vuoksi olemme ottaneet valokuvia ja videokuvaa myös Merikratoksen henkilöstöstä ja toiminnasta.

Painotuotteet käyntikortista messuosastoon

Merikratos on tarvinnut runsaasti erilaisia painotuotteita, kuten käyntikortteja ja esitteitä. Olemme tuottaneet kaiken tarvittavan brändin mukaisina ja nopeallakin aikataululla. Merikratos on saanut meiltä myös messuosastoille tarvittavat materiaalit.

Ideointiapua ja rehellistä palautetta

Merikratos arvostaa etenkin rehellistä mielipidettämme, erinomaista asiakaspalveluamme sekä pitkäaikaista ja luotettavaa kumppanuuttamme. Ideoimme ja kehitämme Merikratoksen toimintaa yhdessä eteenpäin.

#
7-8 vuoden kokemus verkkosisällöistä meillä Sivuteollisuuden kanssa. Ylivoimaista asiakaspalvelua, rehellistä palautetta kehittämiskohteista ja sujuvaa kumppanuutta. Tampereen helmi :)

Mikko Niemelä, palvelujohtaja, Merikratos Oy