Modernit ja huomiota herättävät sivut, jotka palvelevat niin asiakkaita kuin työnhakijoitakin

CASE: Jimexo Tech Oy | www.jimexo.fi


Jimexo Tech Oy – tekniset suunnittelu- ja asiantuntijapalvelut räätälöidysti

Jimexo Tech Oy tuottaa lisäarvoa antavia teknisiä suunnittelu- ja asiantuntijapalveluja asiakkaan tarpeisiin räätälöityinä. Yritys panostaa asiakkaan yritystoimintaa tukeviin ja taloudellisesti kannattaviin ratkaisuihin. Jimexo Tech Oy tarjoaa kaikenkokoisille yrityksille kokonaisvaltaista laatua. (www.jimexo.fi)


Responsiiviset kotisivut, jotka toimivat ja erottuvat joukosta

Jimexo Tech Oy halusi uudistaa noin kolme vuotta vanhat verkkosivunsa responsiivisiksi. Tavoitteena oli rakentaa moderni, huomiota herättävä sivusto, joka palvelee asiakkaita ja työnhakijoita suomeksi ja englanniksi. Alustava sivurakenneidea oli Jimexolla jo valmiina, mutta me jalostimme sen toimimaan kaikilla päätelaitteilla. Yritys ei halunnut, että sivuilla on työpöytänäkymässä skrollia eli näkymän vieritysominaisuutta.

Kuvien valinta, henkilöstön valokuvaaminen sekä sivujen visuaalisen ilmeen ja grafiikan viimeistely olivat meidän vastuullamme. Sivuston tekstit tulivat Jimexolta, mutta esimerkiksi toimintaa kuvaavien otsikoiden ideoimisen ja hiomisen hoidimme pääasiassa me.

Sivuston uusi ulkoasu poikkeaa perinteisistä sivumalleista ja on jopa hiukan sovellusmainen. Se on raikas, uskottava, kestää hyvin aikaa ja erottuu edukseen. Jimexon uudet verkkosivut vakuuttavat niin työnhakijat kuin asiakkaatkin ja ovat responsiivisuutensa ja sivurakenteensa ansiosta käyttäjäystävälliset. Ne myös vastaavat nyt Jimexo Tech Oy:n nykyistä teknisten palvelujen tarjontaa.

Hakukoneoptimointia ei unohdettu

Jimexon uudet sivut optimoitiin hakukoneystävällisiksi. Huolehdimme metatiedot kuntoon ja mietimme otsikoitakin hakukoneiden kannalta. Myös sivujen responsiivisuus nostaa Jimexoa ylöspäin hakukonetuloksissa.

Rekrytointilomake kasvattanut työnhakijoiden määrää

Sivuille lisättiin mahdollisuus täyttää työnhakulomake ja liittää mukaan CV. Saamamme palautteen mukaan työpaikkahakemuksia on lomakkeen ansiosta tullut merkittävästi aiempaa enemmän. Sivut siis palvelevat työnhakijoita selkeästi paremmin kuin ennen. Lisäksi ne ovat visuaalisesti näyttävät ja antavat ammattimaisen kuvan Jimexon toiminnasta. Ne houkuttelevat hakemaan Jimexolle töihin.

Helposti ylläpidettävät kotisivut

Jimexolle oli tärkeää, että sivujen ylläpito sujuu heiltä helposti. Julkaisujärjestelmämme vastaa tähän hyvin, sillä asiakas pystyy muokkaamaan kaikkea sivuillaan esitettävää sisältöä, niin tekstejä kuin kuviakin, ja muutosten tekeminen käy hetkessä. Tekstin muokkaaminen on hyvin samankaltaista kuin esimerkiksi Microsoft Word -tekstinkäsittelyohjelmalla.

Tiivistettynä asiakas sai

  • kaikille päätelaitteille tyylikkäästi mukautuvat verkkosivut, joita on helppo ylläpitää itse
  • modernit ja edukseen erottuvat, kaksikieliset sivut
  • toiveiden mukaan räätälöidyn sivurakenteen
  • asiakas- ja työnhakijalähtöiset kotisivut, joilla on selkeä rakenne
  • parempaa näkyvyyttä hakutuloksissa sivujen responsiivisuuden, mietityn sisällön, sivurakenteen ja hakukoneoptimoinnin ansiosta
  • tasokkaat kuvat henkilöstöstä
  • tehokkaasti ja laadukkaasti hoidetun tuotannon
  • helposti kehitettävät ja laajennettavat kotisivut.
Kiitän koko Jimexo-konsernin puolesta Sivuteollisuus Oy:tä sivuston teknisestä toteutuksesta ja tyylikkään visuaalisen ilmeen virittelystä.

Timo Heinisuo, CEO, Jimexo Group Oy