asiakkaan toiveet ammattitaidolla toteutettuina

Tuotantoa jo vuodesta 2006. Muutamia referenssejämme, ole hyvä!

 

Merikratos Oy

Brändin kokonaisvaltainen uudistaminen.
Yli 10 vuoden yhteistyö asiakkaan kanssa.

Olemme olleet mukana Merikratoksen brändin kokonaisvaltaisessa uudistamisessa. Vuosien saatossa olemme luoneet yritykselle logon, käyntikortit, esitteet, roll-upit ja monet muut asiakirjat.

Lisäksi verkkosivut on uusittu responsiivisiksi ja kiinnostaviksi, ja niitä on päivitetty asiakkaan toiveiden mukaan säännöllisesti, jotta ne palvelevat kohderyhmiä mahdollisimman hyvin. Viestintää on saatu tehostettua myös esimerkiksi valokuvilla, uutiskirjeillä, sisällöntuotannolla ja täysin uudenlaisella presentaatiolla.

www.merikratos.fi

Mikko Niemelä
palvelujohtaja, Merikratos Oy
"Ylivoimaista asiakaspalvelua, rehellistä palautetta kehittämiskohteista ja sujuvaa kumppanuutta. Tampereen helmi. :)"

Archicraft s.r.o.

Responsiiviset kotisivut modernilla ilmeellä.

Archicraft on kasvava ja dynaaminen arkkitehtitoimisto Prahan keskustassa, Tšekissä.
Toimisto tuottaa palveluja niin yksityisille kuin maan johtavillekin brändeille.

Archicraftin kotisivut päivitettiin vastaamaan paremmin yrityksen nykyaikaista toimintaa. 
Graafinen ohjeistus antoi lähtökohdat sivuston visuaalisuudelle, ja nykyiset kotisivut ovatkin nyt tyylikkäät ja käyttäjäystävälliset. 

Archicraftin sivut ovat nykysuositusten mukaisesti HTTPS-pohjaiset. HTTPS-protokollan ansiosta sivut saavat lisäksi Googlelta korkeammat laatupisteet, millä on positiivista vaikutusta sivujen hakukonelöydettävyyteen.

www.archicraft.cz

 

Linjateräs Oy

Kilpailijoista erottuvat kotisivut ja tehokkaampi viestintä.

Pulverimaalaukseen erikoistunut Linjateräs oli uusinut kotisivunsa verrattain vähän aikaa sitten, mutta toimittajan lopputulos ei oikein miellyttänyt. Niinpä yritys kääntyi puoleemme ja toivoi, että kehittäisimme yrityksen markkinointiviestintää kokonaisvaltaisesti. Tavoitteena oli viestinnän kirkastaminen ja parempi kohdentaminen tavoitelluille asiakasryhmille.

Linjateräs halusi asiakkaista erottuvan ilmeen, joka myös viestisi korkeasta laatutasosta. Verkkosivumuutosten yhteydessä uudistimme myös esimerkiksi yrityksen logon, käyntikortit, roll-upit ja yleisesitteen.

Kotisivujen sisällöntuotanto ja oikoluku oli copywriterimme hommia. Lisäksi laadimme uuden ilmeen mukaisen PowerPoint-mallipohjan.

www.linjateras.fi

Rikke Oy

Monipuolista kenkien mainontaa tehokkaasti tuotettuna.
Yli 10 vuoden yhteistyö asiakkaan kanssa.

Rikke Oy:n kotisivuja on lähes kymmenen vuotta kestäneen yhteistyömme aikana päivitetty muutamaankin kertaan toiveiden mukaan. Lisäksi olemme toteuttaneet joidenkin yksittäisten kenkämerkkien verkkosivut, esimerkiksi Arcopedicon.

Olennaisin muutos on liittynyt verkkosivujen skaalautuvuuteen eli mukautumiseen eri päätelaitteille. Tällaiset responsiiviset verkkosivut ovat nykypäivää. Rikke haluaa ehdottomasti palvella asiakkaitaan ja yhteistyökumppaneitaan hyvin, joten sivujen toimivuus myös mobiililaitteilla on yritykselle tärkeää. Lisäksi sivujen sisältöä on voitava päivittää itsekin nopeasti, sillä kenkätarjonta muuttuu säännöllisesti. Concrete5-julkaisujärjestelmämme palvelee Rikkeä tässä mainiosti. Yrityksellä on täysi hallinta sivuillaan esitettävästä sisällöstä, niin teksteistä kuin kuvistakin, ja muutosten tekeminen käy hetkessä.

Verkkosivujen lisäksi Rikke on saanut meiltä muun muassa toiveiden mukaan tehdyt käyntikortit sekä eri kenkämerkkien esitteet ja myymälöihin toimitettavat mainokset. Mainonnassa on hyödynnetty myös ottamiamme valokuvia.

www.rikke.fi

Rosendahl Nextrom Oy

Kuvaamme maailman johtavan valokuitulaitteiden toimittajan tuotantoa

Kuvaamme asiakkaan tuotantoyksiköissä valokuitutekniikkaa, laitteiden toimintaa sekä valokuitukaapelikoneiden valmistusta. Valokuvaamme kahdella kameralla useista eri kuvakulmista ja tarkoin valituin rajauksin.

Teemme kaiken asiakkaan toiveiden mukaisesti. Jos kuvattava kone ei mahdu kerralla yhteen kuvaan, syväämme alkuperäiset kuvat digitaalisesti. Tämän jälkeen yhdistämme nämä yksittäiset kuvat, jotta saamme kuvan koko laitteesta. Muokkaamme kuviin myös asiakkaan haluamat, brändiväreihin sopivat taustat.

www.rosendahlnextrom.com

Anttiina Oy

Yli 10 vuoden tiivis yhteistyö näkyy toiminnan laajentumisena ja liikevaihdon kasvuna

Olemme tuottaneet huonekaluvalmistaja Anttiinalle verkkosivujen lisäksi kaikki suomen- ja ruotsinkieliset painotuotteet, kuten esitteet, hinnastot ja käyntikortit. Huonekalualalla vaaditaan nopeaa reagointia ja muuntautumiskykyä. Anttiina on saanut myytyä tuotteitaan tehokkaasti eri ketjuille, kun sillä on monipuolisen, nopean ja varman tuotantomme ansiosta ollut tarjota kaivattua ja myyvää materiaalia ripeästikin. Ammattitaitomme ja toimintamme nopeus ovat olleet Anttiinalle korvaamattomia ja mahdollistaneet toiminnan laajentumisen myös Ruotsiin.

www.anttiina.com

Antti Myllyniemi
Designer, Anttiina Oy
"Sivuteollisuus on tuottanut meille mainontaa, esitteitä, banderolleja, nettisivuja jne. Kaikki on ollut mahdollista ja ulkonäöllisesti viehättävää. Yhteistyö on sujunut kiitettävästi ja mahdollistanut monia asioita liittyen toimintamme laajentumiseen. Saamamme hyöty on ollut suuri. Sivuteollisuuden nopeus ja ammattitaito on ollut korvaamatonta."

Goodmill Systems Oy

Responsiiviset nettisivut brändin mukaisella ulkoasulla

Goodmill Systemsin kotisivut päivitettiin vastaamaan paremmin yrityksen globaalia toimintaa. Graafinen ohjeistus antoi lähtökohdat sivuston visuaalisuudelle, ja nykyiset kotisivut ovatkin nyt raikkaat, tyylikkäät ja käyttäjäystävälliset. 

www.goodmillsystems.com

Juhani Lehtonen
Vice President, sales and marketing, Goodmill Systems Oy
"Kaikki meni putkeen. Ihan meidän toiveiden mukaan mentiin, ja input teiltä oli juuri sitä mitä pitikin. Hyvä ja vikkelä paja. Suosittelen teitä jatkossakin."

Yrityspalvelu Voima Oy

VOIMAkasta panostusta toiminnan kehittämiseen.
Usean vuoden yhteistyö asiakkaan kanssa.

Rekrytoinnin ammattilainen Yrityspalvelu Voima auttaa yrityksiä kasvamaan, kehittymään ja muuttumaan sekä pitää huolen, ettei sammaloidu itsekään. Se edellyttää jatkuvaa panostusta toiminnan ja siten myös markkinoinnin kehittämiseen.

Voiman kotisivut ovat meidän käsialaamme, ja ne on tehty täysin asiakkaan toiveita kuunnellen. Vuosien saatossa olemme palvelleet Voimaa runsaasti myös printtimedian puolella sekä valokuvanneet yrityksen toimintaa ja henkilöstöä.

P.S. Olemme aloittamassa Voiman kanssa uutta projektia, josta saatte varmasti kuulla myöhemmin lisää!

www.voima.info

Caravan Erälaukko Oy

Matkailuautojen ja -vaunujen etsintää kätevästi myös mobiililaitteilla. 10 vuoden yhteistyö asiakkaan kanssa.

Caravan Erälaukko halusi saada kilpailijoista erottuvat kotisivut, ja yrityksellä olikin varsin selkeä näkemys sivustolle haluamistaan asioista. Toivelistalla oli esimerkiksi helppo selattavuus ja yhteydenotto, ajankohtaisnostot ja selkeä rakenne. Lisäksi haluttiin panostaa hakukonenäkyvyyteen metatietojen ja kohdennetun sisällöntuotannon avulla – ja tokihan sivujen responsiivisuus on myös yksi hakukonenäkyvyyteen vaikuttavista tekijöistä.

Tärkeä yksityiskohta oli myös asuntoautojen ja -vaunujen esittelytekstien ja -kuvan tulostuminen tyylikkäästi. Näin yritys voi hyödyntää kotisivujensa sisältöä kätevästi myös liikepaikalla tapahtuvassa tuotteiden esittelyssä.

www.eralaukko.fi

Viialan Rakennustarvike Oy

Responsiivinen verkkokauppa PrestaShopilla.
10 vuoden yhteistyö asiakkaan kanssa.

Viialan Rakennustarvikkeella oli jo entuudestaan verkkokauppa, joka ei kuitenkaan vastannut täysin yrityksen toiveita. Se oli toiminnallisesti puutteellinen, ja ulkoasukin kaipasi vähän päivitystä.

Uusi verkkokauppa toteutettiin PrestaShopilla, joka on yksi maailman suosituimmista verkkokauppa-alustoista. Se muovautuu näppärästi asiakaskohtaisten tarpeiden mukaan, ja sivuston käyttö ja päivittäminen onnistuu hyvin myös teknisesti vähemmän valveutuneilta.

Verkkokaupoissa korostuu käytön turvallisuus. Maksaminen ja tietojen lähetys on turvallista, kun yhteys on salattu SSL:llä. Tällaisen suojatun yhteyden tunnistaa mm. HTTPS-alkuisesta verkko-osoitteesta, kun taas salaamattoman sivuston verkko-osoite on muotoa HTTP. Viialan Rakennustarvikkeen verkkokaupassa ostosten tekeminen on nyt täysin turvallista!

www.viialanrakennustarvike.fi

Yrityskeskus Pisparanta

Selkeät kotisivut ja helppokäyttöinen ajanvarausjärjestelmä.
Yli 10 vuoden yhteistyö asiakkaan kanssa.

Toimitiloja sekä kokous- ja saunatiloja tarjoava Yrityskeskus Pisparanta sai responsiiviset, selkeäkäyttöiset ja hyvännäköiset verkkosivut, joille copywriterimme tuotti sisältöä. Verkkosivustouudistuksen yhteydessä uusimme myös Pisparannan valokuvat, PowerPoint-esityksen, julisteet ja mainosvideot.

Vapaina olevien toimitilojen selaaminen ja lisääminen on Pisparannan kotisivuilla vaivatonta ja yhteydenotto helppoa. Merkittävin sivustomuutos oli kuitenkin Pisparannalle täysin räätälöimämme ajanvarausjärjestelmä, jolla kokous- ja saunatilojen varaaminen on nyt hyvin yksinkertaista ja turvallista – kokeile vaikka!

www.pispa.fi

Korkkitrio Oy

Mobiilitoimivat kotisivut suosittujen korkkilattioiden maahantuojalle. Lähes 10 vuoden yhteistyö asiakkaan kanssa.

Uudistimme Kokkitrion kotisivut asiakkaan toiveita kuunnellen. Concrete5-julkaisujärjestelmällä tehdyt sivut ovat aina responsiiviset, joten korkkilattiamallistojen selaaminen onnistuu nyt vaivatta myös älypuhelimilla ja tableteilla.

Korkkitrion sivut ovat nykysuositusten mukaisesti HTTPS-pohjaiset, mistä Googlekin tykkää. Google antaa korkeammat laatupisteet HTTPS-protokollaa käyttäville sivustoille, jolloin tällaiset turvallisiksi luokitellut sivut saavat parempaa hakukonenäkyvyyttä.

www.korkkitrio.fi

Lamminpään Kukka- ja hautauspalvelu

Responsiiviset kotisivut, sisältö, logo ja printtituotteet – koko paketti samasta paikasta. Yli 10 vuoden yhteistyö asiakkaan kanssa.

Lamminpään Kukka- ja hautauspalvelu (ent. Lamminpään Puutarha) on ollut asiakkaamme jo pitkään, ja yritys hyödyntää palveluitamme monipuolisesti. Yrityksen nimenmuutoksen ja toiminnan laajentumisen yhteydessä päivitimme mm. yrityksen nettisivut, logon sekä käynti-, lahja- ja vientikortit asiakkaan toiveita vastaaviksi. Copywriterimme tuotti kotisivuille sekä hakukoneita että asiakkaita palvelevaa uutta sisältöä, mihin oltiin erityisen tyytyväisiä. Lamminpään Kukka- ja hautauspalvelu hankkii meiltä säännöllisesti myös sanomalehtiin tulevat mainokset.

www.lamminpaankukka.fi

Lamminpään Kukka- ja hautauspalvelu
"Todella hieno suoritus teidän porukalta! Erityisesti kiitos tekstien muokkaamisesta! Sujuvaa, freesiä jälkeä sovitulla aikataululla!"

WorldSkills Zambia

WorldSkills Internationalin valmiin Concrete5-paketin räätälöiminen WorldSkills Zambian tarpeisiin

WorldSkills Zambialle haluttiin kotisivut nopealla aikataululla. WorlsSkills Internationalilla oli jo olemassa valmis Concrete5-paketti, jota kehitimme ensin asiakkaan toiveiden mukaan ja jota sitten hyödynsimme WorldSkills Zambian nettisivuihin.

Huolehdimme myös sivuston hostingista.

www.worldskillszambia.com

Kaukajärviosuuskunta

Selkeärakenteinen, tyylikäs ja helposti päivitettävä sivusto koko konsernille

Kaukajärvisosuuskunnan konserniin kuuluu Kaukajärviosuuskunnan lisäksi neljä yritystä: Kartanon Kiinteistöpalvelut Oy, Kartanon Isännöintipalvelut Oy, Kartanon Puhtauspalvelut Oy sekä osaomisteinen HM-Isännöintipalvelut Oy. Asiakas halusi yhdistää koko konsernin yritysten sivut saman sivuston alle, jotta kaikille olisi selkeämpää, että yritykset liittyvät vahvasti toisiinsa. HM-Isännöintipalvelut haluttiin kuitenkin sisällyttää vain ns. ulkoisena linkkinä osaomistajuuden vuoksi. HM-Isännöintipalveluiden sivuja emme siis ole tehneet.

Sivustouudistuksella haluttiin luoda konsernille nykyaikainen, kilpailijoista positiivisesti erottuva ja selkeärakenteinen sivusto, jolta asiakkaiden ja muiden sidosryhmien on helppo löytää tarvitsemansa tieto. Konserniin kuuluvat yritykset olivat myös tyytymättömiä vanhojen sivujensa päivitettävyyteen ja kaipasivat siihen helpompaa ratkaisua. Sivusto julkaistiin tammikuussa 2019.

www.kaukajarviok.fi

Asiakkaalta saatu palaute:

Oletteko olleet tyytyväisiä kotisivuihinne?
- Kyllä olemme, sekä itse sivuihin että palveluunne niiden toteutuksessa.

Miltä niiden päivittäminen on tuntunut?
- Rakenne ja päivitys on helppoa, juuri se mitä haimmekin.

Millaista palautetta olette saaneet niistä?
-
Henkilökunnan ja yhtiön hallituksen suunnalta on kuultu vain hyvää, visuaalisen ilmeen raikastamisesta ja nykyaikaistamisesta.

Marko Liikanen
konsernijohtaja
Kaukajärviosuuskunta

 

Tampereen Keittiötukku Oy

Selkeyttä tuoterakenteeseen ja koko sivustolle

Tampereen Keittiötukun kotisivut muokattiin responsiivisiksi ja tätä päivää vastaaviksi. Tuotteet olivat vanhoilla sivuilla vain esitteiden takana, mutta nyt niiden selailu onnistuu näppärästi suoraan sivustolla – oli kävijällä käytössään sitten tietokone, tabletti tai älypuhelin.

www.tampereenkeittiotukku.fi

 

 

Lounasravintola Kokkipoika

Raikkaat ja luotettavat kotisivut, joiden kautta tarjoilujen tilaaminen onnistuu näppärästi. Yli 10 vuoden yhteistyö asiakkaan kanssa.

Lounasravintola Kokkipojan raikkaat kotisivut ovat käsialaamme. Olemme luoneet sivuille myös kätevät tilauslomakkeet, joilla kokous- ja saunatarjottavien hankkiminen onnistuu turvallisesti sivuilla käytössä olevan SSL-suojauksen ansiosta.

Jo yli kymmenen vuotta kestäneen yhteistyömme aikana olemme verkkosivujen lisäksi vastanneet monipuolisesti myös Kokkipojan printtituote- ja kuvaustarpeisiin.

www.kokkipoika.net

Skills Finland ry

Monikieliset ja asiakkaan tarpeisiin tarkasti räätälöidyt verkkosivut Concrete5-julkaisujärjestelmällä

Skills Finland ry edistää suomalaista huippuosaamista järjestämällä ammattitaitokilpailuja sekä valmennus- ja koulutustoimintaa. Skills Finlandin ammattitaitokilpailuja ovat Taitaja-, Taitaja9- ja TaitajaPLUS-kilpailut. Lisäksi yhdistys vastaa ammattitaitomaajoukkueen lähettämisestä WorldSkills-, EuroSkills- ja Abilymbics-kilpailuihin. Yhdistys huolehtii myös ammatillisen koulutuksen vetovoiman kasvattamiseen liittyvistä viestintätoimista.

Skills Finland ry järjesti verkkosivujen suunnittelusta ja toteutuksesta tarjouskilpailun, jonka voittajaksi valikoiduimme. Yhdistys edellytti, että sivusto toteutetaan Concrete5-julkaisujärjestelmällä. Tavoitteena oli toteuttaa moderni verkkosivusto, joka palvelee kohderyhmiä entistä paremmin ja antaa luotettavan ja ajankohtaisen kuvan Skills Finlandin toiminnasta kaikille sidosryhmille. Sivustolla onkin hyödynnetty monia juuri Skills Finlandin tarpeisiin räätälöityjä lohkoja, jotka tekevät sivuston selaamisesta, ylläpidosta ja aineiston hallinnasta helppoa. Tämä responsiivinen eli mobiilitoimiva sivusto toteutettiin suomen-, ruotsin- ja englanninkielisenä ja yhdistyksen graafista ohjeistusta noudattaen.

www.skillsfinland.fi

Katja Katajamäki
Viestintäpäällikkö, Skills Finland ry
"Minusta tämä projekti sujui oikein hyvin ja tosi joustavasti. Ilman muuta voitte käyttää referenssinä ja mielelläni suosittelen teitä muillekin."

PYYDÄ TARJOUS

Pakollinen
Pakollinen