RAKENNAMME KOTISIVUT JA VERKKOKAUPAT

huolella ja ammattitaidolla – aina responsiivisina

MIKSI RESPONSIIVISET KOTISIVUT?

Edullinen ja vaivaton ratkaisu

Responsiiviset kotisivut mukautuvat tyylikkäästi kaikkiin päätelaitteisiin, myös puhelinten ja tablettien näyttöihin. Et tarvitse erillisiä sivuja eri laitteille, joten maksat vain yhdestä sivutoteutuksesta. Päivityksetkin näkyvät heti jokaiselle käyttäjälle.

Palvelet asiakkaitasi paremmin

Nykyään sivuja selataan yhä useammin älypuhelimilla ja tableteilla varsinaisten tietokoneiden sijaan, joten responsiivisuus on jo välttämättömyys. Kun asiakkaasi voivat selata sivujasi vaivattomasti laitteistaan riippumatta, heidän on helppo ottaa yhteyttä ja tilata tuotteitasi tai palveluitasi.

Hakukoneetkin arvostavat

Hakukoneet, esimerkiksi Google, suosittelevat responsiivisia verkkosivuja ja nostavat tällaiset sivut korkeammalle mobiilihakutuloksissaan.


...ja mikä tärkeintä,
RESPONSIIVISUUS ON NYKYISIN JO VAATIMUS!

Responsiiviset kotisivut toimivat kaikilla päätelaitteilla

#

Suosimme Concrete5-julkaisujärjestelmää

Toteutamme kaikki responsiiviset kotisivut pääosin Concrete5-julkaisujärjestelmällä. Se on nykyaikainen avoimen lähdekoodin julkaisujärjestelmä, jolla responsiivisten sivujen suunnittelu, toteuttaminen, päivittäminen ja hakukoneoptimointi on helppoa ja nopeaa. Voit itsekin muokata sivustosi metatietoja ja parantaa yrityksesi hakukonenäkyvyyttä. Myös kotisivujesi jatkokehitys on helppoa Concrete5:llä.

Emme ole silti sidottuja vain Concrete5:een. Tuotamme kotisivut halutessasi myös esimerkiksi WordPressillä.

Verkkokaupat PrestaShopilla

Rakennamme verkkokaupat responsiivisella PrestaShop-järjestelmällä, joka perustuu avoimeen lähdekoodiin. PrestaShop täyttää kaikki nykyaikaiselle verkkokaupalle asetetut vaatimukset. Se tarjoaa myös erinomaiset räätälöintimahdollisuudet: pystymme toteuttamaan niin pienet kuin suuretkin verkkokaupat toiveidesi mukaan. PrestaShop palvelee verkkokauppatarpeissasi yhtä monipuolisesti kuin Concrete5 muissa verkkosivutoteutuksissamme.

PrestaShopin avulla verkkokauppasi tuotteiden hallinta ja ylläpito on helppoa. Lisäksi järjestelmän responsiivisuuden ansiosta sivujen selaaminen ja siten tilaustenkin tekeminen on vaivatonta laitteesta riippumatta.

Näkyvyyttä hakukonetuloksissa

Google merkitsee hakutuloksiin hyvin mobiililaitteilla toimivat verkkokaupat, ja responsiiviset verkkokaupat nousevat paremmin esiin mobiilihakutuloksissa. Myös hakukoneoptimointi PrestaShopilla onnistuu varsin helposti, kunhan sivupohja on toteutettu oikein. Voit määritellä itse sivujesi metatiedot – tai jättää sen meidän hoidettavaksemme.

HYVÄT KOTISIVUT VAATIVAT SUUNNITTELUA!

Haluat varmasti tietää, miten saat yrityksellesi hyvät kotisivut. Sivujen suunnittelussa ja toteutuksessa on syytä kiinnittää huomiota muutamiin olennaisiin seikkoihin.

Ensimmäinen tehtäväsi on miettiä, mitä haluat saavuttaa kotisivuillasi ja keitä varten ne ovat olemassa. Tämän pohjalta sinun on helppo päättää, mitä tietoja ja ominaisuuksia kotisivuiltasi tulisi löytyä.

Toimivuus kaiken perustana

Jos yritykselläsi ei vielä ole responsiivisia kotisivuja, on jo korkea aika hankkia sellaiset. Ethän halua menettää asiakkaitasi kilpailijoillesi ihan vain sen takia, että tuotteidesi ja palveluidesi tilaaminen tai niihin tutustuminen on vaikeaa nykyaikaisilla laitteilla?

Responsiiviset kotisivut ovat jo vaatimus. Valitse siis julkaisujärjestelmä, jolla saat responsiiviset sivut yrityksellesi. Responsiivisuuden ansiosta käyttökokemus sivuillasi paranee, asiakkaiden ostopäätös helpottuu ja yhteydenottokynnys madaltuu. Tärkeää on myös se, että voit tarvittaessa päivittää sivujasi helposti. Tällöin voit tarjota asiakkaillesi säännöllisesti päivittyvää sisältöä ilman turhia ponnisteluja. Concrete5 vastaa näihin tarpeisiin erinomaisesti.

Vaivattomaan toimivuuteen ja käytettävyyteen liittyy olennaisesti myös sivujen latautumisnopeus. Jos sivujen aukeamista täytyy odotella, monet potentiaaliset asiakkaat ”luovuttavat” helposti ja siirtyvät pois kotisivuiltasi, eikä myyntiä synny. Concrete5:lle optimoidut palvelimemme takaavat, että verkkosivusi latautuvat ilman turhaa odottelua.

Visuaalisesti tehokas sivusto houkuttelee

Ihmiset aistivat paljon silmillään, joten visuaalisesti kiehtova sivu houkuttelee viihtymään sivuilla ja tutustumaan niiden sisältöön. Kuvilla, väreillä, graafisilla elementeillä ja tyylikkäällä sivustorakenteella voimme muovata sivustoasi näppärästi toivomaasi suuntaan. Käytössämme on kattava kuvapankki, mutta käytämme mielellämme omia kuviasi, jos ne ovat riittävän laadukkaita. Halutessasi voimme myös sopia erillisestä kuvauskäynnistä joko toimistollamme tai yrityksesi toimintaympäristössä.

Huomioimme brändisi kaikessa suunnittelussamme. Näin toteutuksemme ovat yhdenmukaisia muun viestintäsi kanssa.

Kohdennettu sisältö ja hakukoneoptimointi parantavat sivujesi löydettävyyttä

Pelkkä ulkoinen komeus ei riitä, vaan ratkaisevaa on sivujesi sisältö. Laadukas sisällöntuotanto on myös tehokkain tapa nostaa sivujesi luontaista hakukonenäkyvyyttä. Sisällön on oltava tavoiteltua kohderyhmää kiinnostavaa ja koukuttavaa, ja sitä täytyy olla riittävästi tärkeistä aiheista, sillä se madaltaa ostokynnystä. Sisällön tulee myös päivittyä riittävän usein, jotta kävijöiden mielenkiinto säilyy ja heillä on syy palata sivuillesi. Tästä syystä esimerkiksi blogit ja ajankohtaiset uutiset ovat suosittuja verkkosivuilla. Vaihtuvaa ja kattavaa sisältöä tarjoavat sivut nousevat myös hakukonetuloksissa korkeammalle, kunhan sisällöntuotannossa on huomioitu tärkeimmät avainsanat (hakusanat).

Vaikka sisältö olisi riittävän kattavaa ja kiinnostavaa, saattavat asiakkaat hylätä yrityksesi, jos sivuilla käytetty kieli on huonoa. Älä siis "ylioptimoi" sivuja viljelemällä avainsanoja siten, että tekstin luettavuus kärsii. Kävijät saattavat takertua kankeaan ilmaisuun ja ontuvaan oikeinkirjoitukseen, jolloin myös uskottavuutesi kärsii. Huomaa, että myös Google huomioi tekstin luettavuuden! Copywriterimme huolehtii halutessasi, että sivuillasi käytettävä kieli on hyvää ja myyvää suomea.

Hakukonenäkyvyyden tehostamiseksi voimme muovata kotisivujesi metatiedot, kuten sivujen nimet, otsikot, kuvaukset, leipätekstit, osoitteet jne. hakukoneille sopivaan muotoon. Lisäksi voimme hankkia esimerkiksi englanninkieliset käännökset ulkomaisia asiakkaitasi varten. Tällöin sivusi löytyvät myös englanninkielisillä hakusanoilla.

#

Saat kaiken tämän:

  • kaikilla päätelaitteilla tyylikkäästi toimivat eli responsiiviset verkkosivut
  • parempaa palvelua asiakkaillesi hyvän käyttökokemuksen kautta
  • verkkosivut, joita sinun on helppo päivittää itsekin
  • nopean, laadukkaan ja sinulle helpon tuotannon pitkällä kokemuksella
  • parempaa näkyvyyttä hakukonetuloksissa
  • brändisi mukaisen ulkoasun / ilmeenmuutoksen
  • julkaisujärjestelmän käytön konsultoinnin ja opasvideot
  • sivuston kävijäseuranna
  • monipuoliset jatkokehitysmahdollisuudet
  • erinomaisen hinta-laatusuhteen.

Lisäksi voimme neuvotella sopivan pakettihinnan esimerkiksi sivujen oikoluvusta, sisällöntuottamisesta ja -kehittämisestä, käännättämisestä sekä hakukoneoptimoinnista.

Kotisivujen hinta

Yrityksesi kotisivujen hinta riippuu täysin siitä, mitä haluat saavuttaa. Pieniin tarpeisiin saattaa riittää pienin pakettimme, mutta jos haluat todella erottua joukosta ja tehostaa sivujesi löytymistä hakukoneilla, on syytä panostaa hiukan enemmän. Kotisivusi tarvitsevat aina toimiakseen myös palvelintilaa. Tutustu tarkemmin tarjoamiimme hosting-paketteihin. »

Huom! Lisäämme aina kaikille tuottamillemme kotisivuille Google Analytics -kävijäseurannan ilman lisäkustannuksia.PIENI KOTI


Hinta alkaen 1 200 € (alv 0 %)

Pienin kotisivupakettimme sopii yrityksille, joilla toiminta on hyvin pientä. Kotisivuilla on enintään vain muutama pieni sivu, ja asiakas toimittaa kaikki sivuille haluamansa tekstit ja kuvat itse. Sivuja ei juuri räätälöidä, mutta ulkoasu on silti siisti ja toimiva, ja värimaailma tulee asiakkaan brändin mukaan.

Hinta ei sisällä esimerkiksi oikolukua, sisällöntuotantoa tai muuta hakukoneoptimointia. Nämä palvelut voi ostaa halutessaan erillisenä tuntihinnoitteluna (60 €/h, alv 0 %).


TUUNATTU KOTI


Hinta alkaen 2 250 € (alv 0 %)

Tuunattu koti -paketti on valintasi silloin, kun kotisivuillesi tarvitaan paljon alasivuja. Jos yrityksesi esimerkiksi tarjoaa useita eri tuotteita, jotka halutaan saada selvästi esiin ilman verkkokauppaa, ei pieni koti -paketti enää riitä.

Tuunatut kotisivut sopivat myös yrityksille, jotka haluavat, että sivut löytyvät hakukoneilla ja erottuvat massasta tyylikkäästi. Sivujen ilme on merkittävästi yksilöllisempi kuin pienen paketin valinneilla.

Copywriterimme voi tuottaa sivuillesi jonkin verran sisältöä, joka kiinnostaa niin asiakkaitasi kuin hakukoneitakin. Perustietojen täytyy kuitenkin tulla sinulta esimerkiksi ranskalaisilla viivoilla.

Kiinnitämme kotisivujesi hakukoneoptimointiin muutenkin huomiota. Sivujesi metatiedot, kuten otsikot ja kuvaukset, huolehditaan näkyville, jotta kotisivusi nousevat hakutuloksissa varmemmin esiin.


RÄÄTÄLÖITY KOTI


Hinta sopimuksen mukaan

Tämä paketti on tarkoitettu yrityksille, jotka haluavat nostaa toimintansa ja näkyvyytensä aivan uudelle tasolle. Sivuista tehdään tyylikkäällä tavalla näyttävät ja yksilölliset. Valjastamme koko tuotantotiimimme sivujen suunnitteluun ja tuotantoon.

Voit valita pakettiin haluamasi lisäpalvelut. Copywriterimme voi esimerkiksi miettiä sisällöntuotantoa erittäin perusteellisesti ja haastatella yrityksesi edustajaa, jotta saatte viestittyä brändistänne ja tarjonnastanne toivomallanne sekä asiakkaita ja hakukoneita kiinnostavalla tavalla. Copywriterimme myös oikolukee kaikki tekstit ja huolehtii, että käytetty kieli on sujuvaa.

Sisällöntuotannon lisäksi voimme miettiä hakukonenäkyvyyttäsi muutenkin todella perusteellisesti. Voimme tehostaa sivujesi näkyvyyttä esimerkiksi otsikointien, kaikkien metatietojen ja sivurakenteen kautta.

Halutessasi hankimme sivuillesi myös esimerkiksi englanninkieliset käännökset. Tällöin sivut palvelevat laajempaa asiakaskuntaa.

Näin näppärästi kotisivusi valmistuvat

Alkupalaveri

Julkaisujärjestelmän esittely
Projektin tavoitteiden ja laajuuden määrittely
Hinnasta ja aikataulusta sopiminen


Esittelemme mielellämme julkaisujärjestelmämme sinulle toimistollamme samalla, kun tutustumme ja sovimme projektin sisällöstä, laajuudesta, aikataulusta sekä kustannuksista. Jos et pääse käymään, voimme sopia kaikesta myös puhelimitse tai sähköpostilla.

Toteutus

Sivuston ulkoasun suunnittelu ja toteutus
Tekstit + kuvat asiakkaalta
Tekstien ja kuvien lisääminen sivustolle


Projektisi valmistuu kehityspalvelimellamme. Suunnittelemme toiveidesi mukaisen ja brändiäsi tukevan sivuston ja lisäämme sinne meille toimittamasi tekstit. Käytämme kuviasi, jos niitä on saatavilla ja ne ovat riittävän laadukkaita. Tarvittaessa käytössämme on myös kattava kuvapankki. Parhaaseen tulokseen päästään kuitenkin yleensä silloin, kun sovitaan erillisestä kuvauskäynnistä asiakkaan toimintaympäristössä.

Vedostus ja muutokset

Sivusto asiakkaan nähtäville
Asiakas tekee muutosehdotukset
Tehdään tarvittava määrä korjauskierroksia


Vedostuskierroksia voi olla yksi tai useampia projektista riippuen. Niiden aikana pääset näkemään, miltä kehityspalvelimellamme olevat sivusi näyttävät. Teemme sivuille muutokset toiveidesi mukaan – kuitenkin alkupalaverissa sovitussa laajuudessa. Jos huomataan, että projektin laajuutta on syytä kasvattaa, sovitaan lisätyöstä erikseen.

Julkaisu

Google Analytics -kävijäseurannan asennus
Sivuston siirto sovitulle palvelimelle
Sivut kaikkien nähtäville
Tunnukset ja opasvideo asiakkaalle
Laskutus


Kun olet tyytyväinen sivuihisi, voimme julkaista ne. Siirrämme sivut haluamallesi palvelimelle. Meillä on tarjota juuri Concerete5:lle optimoitua palvelintilaa, jolloin asiakkaasi eivät joudu odottelemaan turhaan sivujesi latautumista. Saat lopuksi tunnukset ja omista sivuistasi laaditun opasvideon, joiden avulla päivität jatkossa kotisivusi helposti itsekin. Laskutamme, kun sivut on julkaistu.

Kävijäseurannan ansiosta voit halutessasi tarkkailla, kuinka monta kävijää sivuillasi on, mitä he siellä tekevät ja missä vaiheessa he poistuvat sieltä. Näin sinun ja meidän on helppo kehittää yrityksesi toimintaa toivottuun suuntaan.

Jatkokehitys

Sivuston sisällön kehittäminen
Hakukoneoptimointi
Kuvaukset sovituista kohteista
Kampanjat
+ Monet muut vaihtoehdot!


Huolehdimme sinusta myös verkkosivujesi julkaisun jälkeen. Mietimme yhdessä, kuinka näkyvyyttäsi, viestintääsi ja myyntiäsi voisi tehostaa. Voimme esimerkiksi tuottaa kotisivuillesi kiinnostavaa ja myyvää sisältöä, oikolukea tekstit ja optimoida sivut hakukoneille sopiviksi. Lisäksi voimme sopia erillisen kampanjan toteutuksesta tai kuvata yrityksesi toimintaa tai henkilöstöä laadukkaalla kalustollamme – jopa yläilmoista!

Helppoa, eikö?

Suunnitellaan juuri sinun tarpeisiisi sopivat verkkosivut,

OTA YHTEYTTÄ!