Laadukkaat valokuvat ja videot

kertovat yrityksestäsi tehokkaasti
ja herättävät mielenkiinnon

Tarjoamme monipuolista kuvaa yrityksestäsi

  • Henkilöstökuvaukset
  • Tuotekuvaukset
  • Mainoskuvaukset
  • Kopterikuvaukset
  • Yritysvideot
  • Kuvien ja videoiden käsittelyt (editointi)

Kysy myös muista vaihtoehdoistamme!

Tiesitkö?

Suurin osa kotisivuasiakkaistamme hyödyntää myös kuvauspalveluitamme.

Valokuvaus- ja videokuvauspalvelut yrityksille

Hyväkin painotuote tai verkkosivu saadaan nopeasti pilattua heikkolaatuisilla ja huonosti valituilla kuvilla. Huomio kiinnittyy nopeasti visuaalisiin elementteihin, ja jos kuvien antama ensivaikutelma yrityksestäsi on ammattitaidoton ja laimea, ei sitä ole helppo muuttaa. Laadukkaat valokuvat yritystoiminnastasi palvelevat tyylikkäästi kaikessa yrityksesi mainonnassa, niin verkossa kuin painotuotteissakin.

#

Valokuvaus

Olemme tehneet jo satoja vaativia kuvauksia useiden eri alojen yrityksille, jopa ulkomailla. Valokuvaamme erittäin tasokkailla laitteilla asiakkaidemme luona, studiossamme ja toimeksiannosta missä vain. Kuvaamme yrityksesi henkilöstön, tuotteet ja toiminnan varmalla otteella ja ammattitaidolla, jotta yrityksesi erottuu edukseen ja vakuuttaa asiakkaat sekä muut sidosryhmät.

Kuvaukset onnistuvat joustavasti ilman suuria valmisteluita. Sovimme aluksi vain kuvauksen tavoitteet, toteutustavan ja aikataulun.

Videokuvaus

Mikä kertookaan yrityksesi toiminnasta paremmin kuin ammattitaidolla toteutettu, näyttävä ja informatiivinen video? Ei mikään. Sosiaalinen media on nostanut videoiden suosiota entisestään. Esimerkiksi YouTuben suosio on kasvanut merkittävästi, ja YouTube-videoita linkitetään usein muihinkin sosiaalisen median kanaviin, kuten Facebookiin. Videot on myös helppo upottaa yrityksesi kotisivuille, jolloin sivujesi vaikuttavuus kasvaa entisestään. Tiesitkö, että video voidaan yhdistää jopa yrityksesi painotuotteisiin QR-koodilla, jonka voi lukea älypuhelimella?

Vaikuttavuutta videoihin saadaan esimerkiksi hyvin valituilla kuvakulmilla. Meiltä saat myös yläilmoista tehtävät kopterikuvaukset.

EDITOINTI

Muokkaamme kuvasi ja videosi edustavaan muotoon, jotta annat itsestäsi ja yrityksestäsi mahdollisimman tasokkaan kuvan. Tarvitsetko laadukkaasti käsitellyn videon esimerkiksi sosiaalisen median kampanjaan? Meiltä onnistuu.