Palvelintila eli hosting

Hanki kotisivuillesi luotettava koti.

Nopeasti latautuvat kotisivut ovat osa asiakaspalvelua

Hyvästä palvelimesta ja sivujen nopeasta toimivuudesta nauttivat myös asiakkaasi ja muut verkkosivuillasi kävijät. Kun vierailijan ei tarvitse odotella turhaan tietojen latautumista, on käyttäjäkokemuskin parempi. Panostaminen hyvään palvelimeen on samalla myös panostusta asiakaspalveluusi.

Concrete5-julkaisujärjestelmälle optimoitu palvelintila

Kotisivut tarvitsevat aina myös palvelintilan toimiakseen. Se on ikään kuin kotisivujen koti.

Tarjoamme suosimallemme Concrete5-julkaisujärjestelmälle optimoitua palvelintilaa, joka takaa, että sivustosi latautuu nopeasti.

Hakukoneet huomioivat sivujen latautumisnopeuden, ja nopeasti aukeavat nettisivut saavat parempaa näkyvyyttä hakutuloksissa.

Valitse sinulle sopivin hosting-palvelu

Meiltä löydät takuulla sopivan palvelintilan yrityksesi tarpeisiin. Valitse alla olevista vaihtoehdoista se, joka sopii toimintaasi ja tilanteeseesi parhaiten.
Jos et tiedä, minkälaista hosting-palvelua tarvitset, me autamme kyllä mielellämme. Jokaiseen palvelinpakettiimme kuuluu vakaa, nopea ja Concrete5-julkaisujärjestelmälle optimoitu palvelin, tietoturvan ylläpito ja varmuuskopioiden otto viikoittain.

BASIC

Sopii erityisesti pienille yrityksille, jotka
arvostavat sivujen vakautta. 

Lisäpalveluna voimme muuntaa kotisivusi
HTTPS-pohjaisiksi.

PREMIUM

Sopii keskikokoisille yrityksille, joille tärkeää on sivujen nopeus, vakaus ja rajoittamaton liikennöinti. Pakettiin kuuluu tietoturvan säännöllinen ylläpito.

Verkkosivuistasi tulee HTTPS-pohjaiset, eli yhteys palvelimeen on suojattu SSL:llä. Näin tietosi ovat turvassa hakkereilta.

Maksuttomat lisäopasvideot ja tuotetuki kotisivujen päivittämisen tueksi. 

MAXI

Täysin oma virtuaalipalvelin, joka varmistaa nopeuden suurempienkin kävijäpiikkien aikana.
Pakettiin kuuluu tietoturvan säännöllinen ylläpito.

Verkkosivuistasi tulee HTTPS-pohjaiset, eli yhteys palvelimeen on suojattu SSL:llä. Näin tietosi ovat turvassa hakkereilta.

Maksuttomat lisäopasvideot ja tuotetuki kotisivujen päivittämisen tueksi.