Palvelintila eli hosting

Hanki kotisivuillesi luotettava koti.

Nopeasti latautuvat kotisivut ovat osa asiakaspalvelua

Hyvästä palvelimesta ja sivujen nopeasta toimivuudesta nauttivat sekä asiakkaasi että muut verkkosivuillasi kävijät. Sivujen nopea latausaika vaikuttaa merkittävästi sivujen käyttäjäkokemukseen – panostaminen hyvään palvelimeen onkin panostamista myös asiakaspalveluun.

Concrete5-julkaisujärjestelmälle optimoitu palvelintila

Kotisivut tarvitsevat aina myös palvelintilan toimiakseen. Se on ikään kuin kotisivujen koti.

Tarjoamme suosimallemme Concrete5-julkaisujärjestelmälle optimoitua palvelintilaa, jotta sivut latautuvat nopeasti.

Hakukoneet huomioivat sivujen latautumisnopeuden, ja nopeasti aukeavat nettisivut saavat parempaa näkyvyyttä hakutuloksissa.

Muista HTTPS!

Voimme suojata palvelimellamme olevat sivut HTTPS-protokollalla, joka varmistaa tietojen eheyden sekä luottamuksellisuuden sivustosi ja siellä vierailevan käyttäjän päätelaitteen välillä. Selaimet varoittavat kävijää HTTPS:n puuttumisesta yhä enenevässä määrin. HTTPS:n puuttuminen on myös yksi hakukonenäkyvyyteen vaikuttava tekijä!

Valitse sinulle sopivin hosting-palvelu

Meiltä löydät takuulla sopivan palvelintilan yrityksesi tarpeisiin. Valitse alla olevista vaihtoehdoista se, joka sopii toimintaasi ja tilanteeseesi parhaiten.
Jos et tiedä, minkälaista hosting-palvelua tarvitset, me autamme kyllä mielellämme. Jokaiseen palvelinpakettiimme kuuluu vakaa, nopea ja Concrete5-julkaisujärjestelmälle optimoitu palvelin, tietoturvan ylläpito ja varmuuskopioiden säännöllinen otto.

BASIC

Sopii erityisesti pienille yrityksille, jotka
arvostavat sivujen vakautta. 

Lisäpalveluna voimme muuntaa kotisivusi
HTTPS-pohjaisiksi.

PREMIUM

Sopii keskikokoisille yrityksille, joille tärkeää on sivujen nopeus, vakaus ja rajoittamaton liikennöinti. Pakettiin kuuluu tietoturvan säännöllinen ylläpito.

Verkkosivuistasi tulee HTTPS-pohjaiset, eli yhteys palvelimeen on suojattu SSL:llä. Näin tietosi ovat turvassa hakkereilta.

Maksuttomat lisäopasvideot ja tuotetuki kotisivujen päivittämisen tueksi. 

MAXI

Täysin oma virtuaalipalvelin, joka varmistaa nopeuden suurempienkin kävijäpiikkien aikana. Pakettiin kuuluu tietoturvan säännöllinen ylläpito.

Verkkosivuistasi tulee HTTPS-pohjaiset, eli yhteys palvelimeen on suojattu SSL:llä. Näin tietosi ovat turvassa hakkereilta.

Maksuttomat lisäopasvideot ja tuotetuki kotisivujen päivittämisen tueksi.