Kerro yrityksestäsi kuvin ja videoin

Ihminen on visuaalinen olento.

 

Herätä mielenkiinto laadukkailla ja hyvin valituilla kuvilla

Huomio kiinnittyy nopeasti visuaalisiin elementteihin, ja jos kuvien antama ensivaikutelma yrityksestäsi on ammattitaidoton ja laimea, ei sitä ole helppo muuttaa.

Tasokkaat valokuvat ja videot palvelevat kaikessa yrityksesi mainonnassa

Laadukkaille valokuville on käyttöä aina – niin verkossa kuin printissä, mutta niin on myös videoille. Tiesitkö, että video voidaan yhdistää jopa yrityksesi painotuotteisiin QR-koodilla, jonka voi lukea älypuhelimella?

Sosiaalinen media on nostanut videoiden suosiota merkittävästi. YouTuben lisäksi videoita hyödynnetään runsaasti muissakin sosiaalisen median kanavissa, kuten Facebookissa. Videot on myös helppo upottaa yrityksesi kotisivuille, jolloin sivujesi vaikuttavuus kasvaa entisestään.

Ota yhteyttä, kun tarvitset ammattitaitoista kuvaa yrityksestäsi

Mikä kertookaan yrityksesi toiminnasta paremmin kuin ammattitaidolla toteutettu ja editoitu video? Ei mikään. Suotta ei myös sanota, että yksi kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa.

Olemme tehneet jo satoja vaativia kuvauksia useiden eri alojen yrityksille, jopa ulkomailla. Kuvaamme tasokkailla laitteilla asiakkaidemme luona, studiossamme ja toimeksiannosta missä vain. 

 

Ota yhteyttä