Responsiiviset kotisivut ja verkkokaupat toimivat kaikilla päätelaitteilla

Concrete5 | WordPress | PrestaShop

 

Hanki yrityksellesi responsiiviset
verkkosivut

Responsiiviset kotisivut ovat yrityksellesi jo välttämättömyys – ne ovat verkossa oleva käyntikorttisi. Mobiililaitteiden valtakaudella et pysy mukana kilpailussa, jos kotisivusi eivät toimi tietokoneiden lisäksi näppärästi myös puhelimilla ja tableteilla.
 

Pyydä tarjous kotisivuista

Teemme kaiken sinulle helpoksi

Responsiivisten kotisivujen ansiosta et tarvitse enää erillisiä sivuja eri laitteille, joten maksat vain yhdestä sivutoteutuksesta. Päivityksetkin näkyvät heti jokaiselle käyttäjälle.

Kuuntelemme toiveitasi ja toteutamme sekä julkaisemme responsiiviset verkkosivut puolestasi. Osaamme ehdottaa sellaistakin, mitä et välttämättä ole edes itse tullut ajatelleeksi. Copywriterimme huolehtii halutessasi, että sivuillasi on kohdennettua, laadukasta ja hakukoneoptimoitua sisältöä.

 

Lisäämme tuottamillemme nettisivuille aina Google Analytics -kävijäseurannan  ilman lisäkustannuksia.
 

Tutustu referensseihimme

Suosimme Concrete5- ja WordPress-julkaisujärjestelmiä

Tuotamme kaikki responsiiviset kotisivut pääosin Concrete5-julkaisujärjestelmällä. Se on nykyaikainen avoimen lähdekoodin julkaisujärjestelmä, jolla responsiivisten sivujen suunnittelu, toteuttaminen, päivittäminen ja hakukoneoptimointi on helppoa ja nopeaa. Voit itsekin muokata sivustosi metatietoja ja parantaa yrityksesi hakukonenäkyvyyttä. Myös kotisivujesi jatkokehitys on helppoa Concrete5:llä. Emme ole silti sidottuja vain Concrete5:een. Tuotamme kotisivut halutessasi myös esimerkiksi WordPressillä. Verkkokaupoissa hyödynnämme yleensä PrestaShopia.

Kysy myös sovelluksista!

Mobiililaitteet ovat tuoneet uusia mahdollisuuksia liiketoimintaan. Erilaiset sovellusratkaisut voivat parantaa yrityksesi markkinointia, tuoda uusia tilauksia ja potentiaalisia asiakkaita sekä tehostaa merkittävästi yrityksesi sisäistä tiedonkulkua. Tuotammekin räätälöityjä sovellusratkaisuja hyvin erilaisiin tarpeisiin. Kysy lisää!