mitä saisi olla?

Kotisivut, verkkokaupat, hosting-palvelut, sisällöntuotanto, sovellukset, painotuotteet ja kuvauspalvelut – meiltä saat koko paketin.

"Kaikki meni putkeen. Ihan meidän toiveiden mukaan mentiin, ja input oli teiltä juuri sitä mitä pitikin. Hyvä ja vikkelä paja. Suosittelen teitä jatkossakin."

 

Juhani Lehtonen
Vice President, sales & marketing
Goodmill Systems Oy

www.goodmillsystems.com

Asiakastyytyväisyys on ykkösprioriteettimme

Palvelemme asiakkaitamme digitaalisen ja painetun median tarpeissa joustavasti ja nopeasti laatua unohtamatta.  Jo vuosia kestäneet asiakassuhteemme kertovat, että olemme luottamuksesi arvoisia. 

Olemme tiivis, rento ja motivoitunut ammattilaisten joukko. Haluamme auttaa kehittämään yrityksesi liiketoimintaa ja verkkonäkyvyyttä oikeasti.

Responsiiviset kotisivut
ja verkkokaupat

Responsiiviset verkkosivut mukautuvat tyylikkäästi kaikkiin päätelaitteisiin. Sivujen selailu on helppoa niin puhelimella, tabletilla kuin tietokoneellakin.

Toteutamme kaikki responsiiviset nettisivut pääosin Concrete5-julkaisujärjestelmällä. Sillä sivujen päivittäminen ja hakukoneoptimointi on helppoa ja nopeaa!

 

Tutustu verkkotuotantoon

Nopea ja optimoitu palvelintila

 Tarjoamme suosimallemme Concrete5-julkaisujärjestelmälle optimoitua palvelintilaa, joka takaa sivuston nopean latautumisen.

Hakukoneet huomioivat sivujen latautumisnopeuden, ja nopeasti aukeavat nettisivut saavat parempaa näkyvyyttä hakutuloksissa.

 

Tutustu palvelintilaamme

 

Kohdennettu sisällöntuotanto

Nettisivujesi luontaista hakukonenenäkyvyyttä voidaan parantaa parhaiten hyödyllisellä, kohderyhmiä kiinnostavalla sisällöllä, joka huomioi myös hakukoneet.

Tärkeimpiä avainsanoja on syytä hyödyntää, mutta niiden liiallinen viljely luettavuuden kustannuksella on huono juttu.

 

Tutustu palveluihin
 

Painotuotteet ja kuvauspalvelut

Tarjoamme kaikki printtituotteet aina käyntikorteista ja roll-upeista messuosastoon. Teemme painovalmiit paino-originaalit ja toimitamme ne nopeasti asiantuntevaan painoon. 

Valokuvaamme ja videoimme ammattitason varusteilla joustavasti toiveidesi mukaan.

 

Tutustu palveluihin