DIGITAALISEN JA PAINETUN MEDIAN ASIANTUNTIJA

kymmenen vuoden kokemuksella

Valttikorttimme

Aitous

Olemme asiakkaidemme aito kumppani. Ideoimme puolestasi ja kerromme kehittämiskohteista rehellisesti. Et maksa turhasta.

Joustavuus

Tarjoamme palveluitamme joustavasti erikokoisille yrityksille ja yhteisöille. Toteutamme villitkin ideasi.

Tehokkuus

Tiimimme yhteistyö on mutkatonta, ja reagoimme nopeasti alamme muutoksiin ja viesteihisi. Saatamme projektit tehokkaasti loppuun laatua unohtamatta, sillä toimimme ilman turhia välikäsiä.

Vaivattomuus

Olemme avoimia ja rentoja, joten meitä on helppo lähestyä. Myös toimistollemme on helppo tulla. Tuottamamme sivut mukautuvat näppärästi kaikille päätelaitteille, ja voit kätevästi päivittää sivuja itsekin. Teemme kaiken sinulle vaivattomaksi.

Aito ja luotettava kumppanisi

Olemme tamperelainen digitaalisen ja painetun median tehokas tuottaja, jonka osaaminen taipuu ketterästi monenlaisiin projekteihin. Tuotamme kotisivut, verkkokaupat, kampanjasivut sekä sovellukset monipuolisesti eri tarkoituksiin. Voimme huolehtia, että verkkosivujesi ominaisuudet ja sisältö vastaavat varmasti hakukoneiden ja asiakkaidesi tarpeisiin. Tarjoamme myös laadukkaasti tuotetut valokuvaus- ja videokuvauspalvelut sekä oikoluetut painotuotteet.

Emme ole vain koodareita, vaan aito ja rehellinen kumppanisi. Olemme hyviä tyyppejä, ja yhteistyö kanssamme on vaivatonta ja mukavaa. Meille on myös helppo tulla, sillä toimistomme sijaitsee hyvällä paikalla Tampereen keskustan tuntumassa.
#

Joustavaa tuotantoa ja jatkuvaa huolenpitoa

Olemme palvelleet vuosikymmenen ajan useiden eri alojen toimijoita heidän erilaisissa tarpeissaan. Palvemme joustavasti ja tehokkaasti ja osaamme ehdottaa sellaistakin, mitä et ehkä ole itse tullut ajatelleeksi. Pidämme sinusta huolta myös projektin loputtua: mietimme yhdessä, kuinka yrityksesi toimintaa ja viestintää voisi tehostaa. Olet meille tärkeä.